HK Academy #5 Chocolade

06 Nov 2017

Met de HK Academy willen we (oud)-leerlingen van HK, restaurateurs en andere foodies een aantal keer per jaar inspireren met demolessen en gastsprekers. Dit wordt telkens gekoppeld aan een netwerkmoment met receptie en diner.

Programma HK ACADEMY #5

10u30: onthaal

11u00: Post Harvest Zoi Papalexandratou (GR) van Zoto

11u30: Bean to Bar: Björn Becker MIKE AND BECKY (DE) 
               Mario Vandeneende CHOCOLATOA (B)

12u00u: Broodjeslunch

13u30: Beste praline van 2017 "Fassion" Fien Oosthuyse DUCOBU (B)

14u00: Chocolade en kruiden Michel Eyckermans BELCOLADE (B)

15u30: Koffiepauze

16u00: Special guest 

(onder voorbehoud van wijzigingen)

25 euro p.p.

Het aantal plaatsen is beperkt. Wees dus snel en reserveer via T 058 51 11  98 of info@hotelschoolkoksijde.be .
Gelieve vooraf te storten met de vermelding HK Academy #5 op het rekeningnummer BE80 4748 1017 7177. 

chocolade
Back to top