Infodag

06 mei 2017

Aan de Koksijdse hotelschool Ter Duinen studeerden meerdere sterrenchefs af. Het geheim van de succesvolle opleidingen die je er kan volgen, ontrafel je tijdens de opendeur komende zaterdag.

De voorbije jaren heeft het schoolbestuur geïnvesteerd in de gebouwen van de hotelschool in de Houtsaegerlaan in Koksijde. Vandaag is alles up-to-date.

“Zoals het bij een goede hotelschool hoort, verwennen we de bezoekers van de opendeur uiteraard op culinair vlak”, zegt directeur Peter Verbeke.

“De leerlingen bereiden onder meer flensjes, gerookte zalm en rundertartaar. Je kan proeven van verschillende soorten koffie en cocktails. Het belangrijkste is uiteraard dat we alle gebouwen open zetten. In de nieuwe keukens demonstreren de leerlingen wat ze geleerd hebben en de zaalbediening komt dan weer aan bod in het schoolrestaurant. Zo goed als alle leerlingen zijn intern. Daarom tonen we ook graag ons internaat met alle activiteiten die er plaatsvinden. We willen vooral laten zien dat we jongeren opleiden tot vakmensen die aan de slag kunnen in de horeca. Daarnaast leggen we het accent op onze cursussen voor volwassenen.”

De deuren staan zaterdag 6 mei van 14 tot 17 uur open. 

68390_HS TD_A4 AFFICHET_INFODAG 6 MEI_low
Back to top