Restaurant Jeroen Storme - Machelen 28-08-2017

HULPKOK

Functieomschrijving

U staat in voor de mise en place van vlees/vis, het opwarmen van vlees/vis en het

dresseren van de borden bij bestelling

Profiel

Vriendelijk

Teamspeler

Passie voor koken

Flexibel

Horecaopleiding is vereist!!!

Jobgerelateerde competenties

Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

Menu’s uitwerken Recepten creëren of aanpassen (samenstelling, nieuwe

smaken, ...)

De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking,...)

De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

De bereiding en de productie van gerechten superviseren Controleren of de

regels voor voedselveiligheid worden toegepast

De ingrediënten doseren en mengen

Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en

houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Het werkblad en het keukengerei klaarmaken Toestellen aanzetten (ovens,

kookplaten, ...)

Vlees en vis voorbereiden (schoonmaken, snijden, opbinden, omwikkelen, ...)

Groenten en fruit wassen en schoonmaken

De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Bestellingen plaatsen

De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer

of voorraadkamer

Vereiste studies

TSO 3de graad Hotel

Talenkennis

Nederlands (zeer goed)

Werkervaring

Minstens 2 jaar ervaring of net afgestudeerd.

Contract

Vaste Job

Contract van onbepaalde duur

Voltijds

Onderbroken dienst (service coupé)

Persoonsgebonden competenties

Samenwerken als hecht team

Resultaatgerichtheid

Regels en afspraken nakomen

Leervermogen hebben

Zelfstandig werken

Omgaan met stress

Contactvaardig zijn

Zin voor nauwkeurigheid hebben

Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit)

Aanbod

Maaltijd op het werk

Verloning te bespreken

U werkt van dinsdag tot en met vrijdagavond

Service coupé: van 10u tot 14u00 en van 18u tot 22u

 

Plaats tewerkstelling

RESTAURANT BRASSERIE JEROEN STORME

Heirbaan 210 1830 MACHELEN

Treinstation Vilvoorde is op wandelafstand

Waar en hoe solliciteren?

enkel solliciteren per mail.

Via e-mail: info@jeroenstorme.be

Contact: Mevr. Hélène Verbraeken

Solliciteren met CV

 

2 KEUKENMEDEWERK(ST)ER

 

Functieomschrijving

U staat in voor de voorbereiding van koude/warme gerechten en hulp bij de chef

Profiel

Vriendelijk

Teamspeler

Passie voor koken

Flexibel

Jobgerelateerde competenties

Vlees, vis, groenten, ... koken of opwarmen

Groenten en fruit wassen en schoonmaken

De gerechten opmaken om op te dienen (presentatie, samenstelling, afwerking,

De werkpost en het keukengerei onderhouden en schoonmaken

De goederen ontvangen en controleren De goederen opslaan in een koelkamer

of voorraadkamer

Bereidingen en producten verpakken en etiketteren (fabricatie- en

houdbaarheidsdata) Ze opbergen in de koelruimte, de voorraadkamer, ...

Persoonsgebonden competenties

Zin voor nauwkeurigheid hebben

Zelfstandig werken

Leervermogen hebben

Regels en afspraken nakomen 

Vereiste studies

TSO 3de graad Hotel

Talenkennis

Nederlands (goed)

Werkervaring

Beperkte ervaring ( < 2 jaar ) of net afgestudeerd

 

Contract

Vaste Job

Contract van onbepaalde duur

Deeltijds - 30 uren per week, te presteren in 5 dagen

Aanbod

Maaltijd op het werk

Verloning te bespreken

GEEN WEEKENDWERK GEEN SEVICE COUPE

werkt van maandag tot en met vrijdag.

U werkt van 8h30 tot 15h00 of 17h00 tot 23h00 (uren te bespreken)

 

Plaats tewerkstelling

RESTAURANT BRASSERIE JEROEN STORME

Heirbaan 210 1830 MACHELEN

Waar en hoe solliciteren?

Via e-mail: info@jeroenstorme.be

Contact: Mevr. Hélène Verbraeken

 

 

Back to top