Restaurant Vandeijck - Riethoven (NL) 30-08-2017

Vacature Gastheer/vrouw

Vlak over de grens in Nederland ligt in het plaatsje Riethoven restaurant Vandeijck. Op 15 minuten van Lommel, Achel en Neerpelt. Een restaurant in het midden tot hoger segment (behoort tot de beste 500 van Nederland) waar vele Belgische gasten ons reeds weten te vinden. Een moderne keuken waar kwaliteitsgerechten worden bereid met vakmanschap en passie. Een monumentaal pand waar de gastvrije, authentieke sfeer van weleer heerst. Een plek waar culinaire verwennerij, warmte en gezelligheid tot een uniek en bijzonder resultaat samensmelten. Restaurant Vandeijck is een bijzonder restaurant op het snijpunt van oud en nieuw, van klassiek en modern. In de aangename ambiance van onze monumentale boerderij mengt de sfeer van het verleden zich met het beste van onze tijd. Wij brengen u een rijke variatie van moderne versies van beproefde klassiekers met behulp van de nieuwste technieken en de mooiste producten uit de regio en de nieuwe wereld.

Gewenste functie kwaliteiten:

  • Affiniteit met en/of ervaring in de restaurantbranche
  • Beheersing van de Nederlandse-, en Engelse taal
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden.
  • Zelfstandig kunnen werken, innovatief en ondernemend
  • Ordelijk ingesteld, flexibel (geen nine-to-five mentaliteit) en representatief
  • Service- en gastgerichte werkhouding met verantwoordelijkheidsgevoel
  • Team player
  • Gastgericht
  • Leergierig

Erbij vermeld dat Vandeijck reeds goede mensen in dienst heeft die hierbij ten alle tijden assisteren en ondersteunen. Een ambitieus persoon die leergierig is maar nog niet op alle punten geheel zeker is van zijn of haar kwaliteiten krijgt de volledig kans om zich verder te ontwikkelen.

De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en samen beter te worden. In Nederland waarbij je toch het gevoel gaat krijgen in een iets andere cultuur te mogen werken. Nieuwe en andere werkwijze of ideeën te zien te krijgen maar wel met een affiniteit met België. Goede werkomstandigheden en werknemersvoorwaarde.

Adres van de werkplek:

Dorpsplein 4
5561 AV Riethoven (gemeente Bergeijk)
Nederland

www.restaurantvandeijck.nl

Solliciteren:

Dhr. Gardy Joordens
T.: 0031 (0)40 2022011
M.: Gardy@restaurantvandeijck.nl

Back to top