Op wereldreis met onze studenten

Goût-monde

GOÛT-MONDE is DE avond van de 7de specialisatiejaren van Ter Duinen.


Eén van de sterktes van onze 7de jaren is dat we de studenten

de wereld  laten zien. 

Studiereizen en werkplekleren vormen

een belangrijk onderdeel van de opleiding. 

Om dit allemaal te bekostigen organiseren de studenten één maal per jaar een groot banket. 

De winst gaat integraal naar onze  studenten.

Zo kunnen de studenten van het 7de jaar Gastronomie 3 weken werkplekleren in Valencia of Barcelona en het jaar afsluiten met een gastronomische studiereis in New York.  De vrienden van het 7de jaar Drankenkennis vervolledigen hun opleiding met een

wijnreis in Frankrijk, Spanje en Zuid-Afrika.

240 x dank!

Volgende editie Goût-monde

Donderdag 5 december 2024.

GOÛT-MONDE 'Proef Erasmus+'


Hotelschool 'Ter Duinen' kan dit jaar een beroep doen op het programma van Erasmus+ van de Europse Unie.  De school is zeer fier dat Europa de inspanningen van de school honoreert met een extra dotatie.  Dankzij deze steun kan het werkplekleren naar een hoger niveau uitgroeien.  Benieuwd naar wat onze studenten leren? 

Schrijf je in en degusteer deze beleving.

Sfeerbeelden