Le Chalet de la Forêt** - Brussel 10-12-2018

COMMIS DE SALLE

Met zijn verankering aan het stedelijke Brussel houdt Le Chalet de la Forêt perfect het

midden tussen traditie en avant-garde.

De pracht van de locatie met de levendige stad als achtergrond, de nauwe band met de

tijd dankzij de seizoenen die elkaar in de moestuin opvolgen, de vrijgevige keuken en

het opmerkelijke talent van Pascal Devalkeneer: het draagt allemaal bij tot de

exclusiviteit van deze uitmuntende plek bekroond met twee Michelin sterren, deze

vaste waarde die zichzelf steeds heruitvindt en een enorme aantrekkingskracht blijft

uitoefenen.

Elke middag wordt in de keuken de open haard aangestoken. Elke dag wordt vers

brood gebakken. Groenteteelt, rotisserie, pekelen en roken: alles gebeurt ter plaatse.

Onder leiding van een chef de rang neemt de commis de salle deel aan de dienst, het

dekken van de tafels en met verschillende voorbereidingen. Tijdens de dienst neemt hij

deel aan het serveren van het brood en de boter, het uitvoeren van het afdekken en van

een aantal servicetaken zoals aangegeven door zijn manager. Hij gaat heen en terug

tussen de keuken en de zaal. Hij neemt deel aan al de taken van de dienst volgens de

behoeften (het opdekken, serveren, het afdekken, opruimen van de zaal). In eerste

instatie zal de commis observeren, leren en simpele serviceondersteunende taken

uitvoeren, maar in een tweese phase zal hij de klanten van dienst staan.

Nederlandstalige kandidaat met kennis van het frans

Gemotiveerd en enthousiast

Goede presentatie

Gevoel voor discipline

Vaardigheden om in team te werken

Een ervaring is een plus.

Contact via CATHERINE VAN GASTEREN

M. +32 472 27 63 54   

T. +32 2 652 55 29

Rue des Saules 5, Lasne 1380

www.kuzukuzu.eu

Back to top