Restaurant Beach - Knokke 30-01-2019

Vaste medewerkers vanaf half maart 2019 :

Chef:

De kok is verantwoordelijk voor de (voor)bereiding en opmaak van gerechten en gerecht gedeelten. Hij/ zij werkt volgens vaste instructies m.b.t. ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie.

Initiatief nemen, coachen, kwaliteitsgericht, oog voor detail en stressbestendig.

Werken in een aangename en ambitieuze sfeer.

Sous-chef:

 De sous-chef heeft de leiding op de werkvloer in zijn partie en bij afwezigheid van de chef-kok voor de gehele keuken. Hij/zij stuurt de medewerkers vaktechnisch aan en draagt zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten en gerecht gedeelten volgens planning, vaste instructies en werkmethoden.

 Initiatief nemen, coachen, kwaliteitsgericht, oog voor detail en stressbestendig.

Werken in een aangename en ambitieuze sfeer.

Contact :

Mireille van Tilburg

0477/206370

Zeedijk 552 - 8300 Knokke - www.beach-knokke.be

 

Back to top