The Spot - Zandvoort (NL) 30-01-2019

ZELFSTANDIG WERKENDE KOKS EN KEUKENMEDEWERKERS GEZOCHT!

The Spot 

Welcome to our world!  The Spot is een full service concept, een gespecialiseerd watersportbedrijf, een gezellige beachclub en een eventbureau. Naast onze watersportlessen zoals golfsurfen, kitesurfen en suppen, initieert The Spot meerdere special events zoals de Red Bull Megaloop Challenge, Bikes & Boards, NK events, The Spot Surfcamping, O’neill Surfacademie & Summer Camps.

Ook is The Spot een full service eventbureau waar groepsboekingen en bedrijfsuitjes worden georganiseerd. Bekijk voor meer informatie onze website: www.gotothespot.com.

De vacature

Onze beach & surf lifestyle staat voor sport, gezondheid en duurzaamheid, hier hechten wij als voorlopers op dit gebied veel waarde aan. Daarom biedt onze menukaart een ruime keuze aan eerlijke, duurzame, biologische en vegetarische mogelijkheden. Naast onze dagelijkse keuken, hosten we veel bedrijfsfeesten en groepen, voor wie wij één van onze world foodmarkets of Build Your Own foodconcepten serveren.

Onze kaart wordt ieder seizoen verder uitgebreid. Laat je door de smaak van onze wereldse gerechten ontvoeren naar andere delen van de wereld en ontdek zelf waarom The Spot zo geliefd is bij iedereen die houdt van een gezonde en actieve levensstijl.

Om onze gasten aankomend seizoen weer te kunnen laten genieten van onze heerlijke gerechten zijn wij op zoek naar een zelfstandige werkende kok en diverse keukenmedewerkers.

De dagelijkse taken zijn meedraaien in MEP en service, continuïteit en kwaliteit van alle gerechten waarborgen, uitvoeren van ontvangstcontrole van goederen, inkoop en voorraadbeheer en periodiek evalueren van de menukaart. 

Bekijk de volledige vacature op onze website: https://gotothespot.com/vacatures/zelfstandig-werkende-chef-kok/en https://gotothespot.com/vacatures/keuken-medewerkers/. Solliciteren kan door een motivatiebrief en CV te mailen naar events@gotothespot.com.

Mochten er naar aanleiding van deze mail nog vragen zijn neem gerust contact met ons op. Dit kan via de mail maar uiteraard ook telefonisch 023-5717600. 

Back to top