Krekelhof - Sir Kwinten - Ferment 03-05-2024

Wij zijn familie Dehandschutter, een horecafamilie actief in het Pajottenland. Wij baten drie horecazaken uit en wijndomein Dappersveld-Woestijn. 

Gezien wij geloven dat jullie jonge, enthousiaste studenten (zelfs zonder werkervaring) een meerwaarde kunnen betekenen in onze dagelijkse werking stellen wij ons graag even voor. 

KREKELHOF – feestzaal in Gooik – Feesten in stijl 

De ouders, Frank en Karine Dehandschutter, baten samen met hun dochter en schoonzoon Krekelhof uit. Ze organiseren huwelijksfeesten, jubileums, maar ook teambuildings of productvoorstellingen van 60 tot 200 personen. 

Elke zondag organiseren ze een lunch met gastronomische buffetten waar families en vrienden met minder dan 50 personen kunnen aansluiten.

In Krekelhof help je de gasten waardevolle herinneringen creëren. We zijn ervan overtuigd dat onze persoonlijke begeleiding en jarenlange ervaring een meerwaarde kunnen betekenen voor jullie enthousiaste studenten. 

Daarnaast beschikken we ook over een zeer unieke buitenlocatie met omliggende wijngaarden, grote terrassen en vele glaspartijen. Het is een genoegen om elke dag je passie te mogen uitoefenen in deze prachtige setting. 

Contact: info@krekelhof.be

 

SIR KWINTEN – tweesterrenrestaurant in Lennik – De essentie van smaak 

Zoon Yanick Dehandschutter en Glenn Verhasselt, een ondertussen meerdere malen bekroond duo, baten samen restaurant Sir Kwinten uit. Deze twee jeugdvrienden halen het beste in elkaar naar boven op gastronomisch vlak. In het bord laat chef Glenn graag het product volledig tot zijn recht komen en ook Yanick kiest als sommelier graag voor zeer zuivere , verfijnde en eerlijke dranken die hun terroir alle eer aandoen. 

Ze staan ervoor open om jonge talenten te begeleiden en mee te nemen in hun groeiende succes. Ze laten zich graag omringen door een jong en dynamisch team die bruisen van de ambitie.

Contact: info@sirkwinten.be

FERMENT – brasserie in Lennik – Beer, Wine & Relaksfood 

Op enkele meters van Sir Kwinten baat familie Dehandschutter onder de leiding van Seppe Steenhouwer een laagdrempelige brasserie uit die het beste van de klassieke keuken brengt. Een goed glas wijn met familie of vrienden, een portie fingerfood erbij en genieten van tijdloze gerechten. Daarvoor komen onze gasten naar Ferment. We creëren een levendige en joviale sfeer en zorgen voor een vriendelijke en vlotte bediening.

Ferment is de ideale werkplek voor studenten die op zoek zijn naar een flexibele werkplek waar ze hun talenten kunnen ontdekken. Van barman, tot charcuteriemedewerker of zaalverantwoordelijke Ferment biedt een ruim aanbod aan diverse, dynamische functies. 

Contact: info@ferment.be

Zoals u ziet bieden wij een zeer uiteenlopend aanbod aan hospitalityfuncties aan. Van zaalmedewerker, barman, sommelier, patissier of sous-chef. Zeer gastronomisch, tot een laagdrempelige, bruisende sfeer of grotere events waar beleving centraal staat. 

Wij stellen ons graag flexibel op zodat onze werknemers kunnen ontdekken, evolueren en (door)groeien. Zelfs een job met een combinatie tussen onze verschillende zaken is mogelijk. Voor studenten die houden van variatie en uitdaging, de perfecte formule. 

Ontdek zeker ook onze video om een goed beeld te krijgen van wie we zijn en waar we voor staan.

Krekelhof - Sir Kwinten - Ferment - Dappersveld-Woestijn (youtube.com)

Familie Dehandschutter en team.  

Back to top